Dobrodošli na Internet prezentaciju Građevinskog Preduzeća TIIM d.o.o.
E-mail Ispis PDF

G.P."TIIM" d.o.o. je sljedbenik gradevinske firme iz Banja Luke koja je formirana 16.12.1985. godine, pocevsi sa 7 zaposlenih, da bi u prvoj godini poslovanja porasla na 100 stalno zaposlenih.

U periodu od 1997. do 2006. naša firma je proizvela pet stambeno poslovnih objekata u Sanskom Mostu i Cazinu, ukupne površine 80.000 metara kvadratnih i pored toga oko stotinu privatnih individualnih i poslovno stambenih objekata, kao i nekolicinu poslovnih i industrijskih objekata.

Neki od njih su:
- Poslovno-stambeni objekt sa pet ulaza, visine prizemlja i pet katova, ukupno 75 stanova i 23 poslovna prostora u kome su otvorena 93 radna mjesta, a koji se nalazi u ulici Muse Cazima Catica A-E u Sanskom Mostu.

- Poslovno-stambeni objekat sa pet ulaza, katnosti prizemlja i pet katova, ukupno 78 stanova i 33 poslovna prostora, koji se nalazi na adresi Bulevar 7. Korpusa bb u Sanskom Mostu.

- Poslovno-stambeni objekat u Cazinu, sa dva ulaza ukupno 40 stanova i 8 poslovnih prostora.

- Poslovno-stambeni objekat u Sanskom Mostu u naselju 17. Viteske sa 109 stanova i 18 poslovnih prostora.

-Garaža kapaciteta 60 garažnih mjesta, izgradena na dvije etaze u centru Sanskog Mosta, prva velika garaža u kantonu.

-Veci broj objekata u Sanskom Mostu, Gornjoj Sanici, Kozarcu, Bosanskom Novom, Bihacu, Banjoj Luci, Livnu, Prnjavoru...

-Naravno, ukljuceni smo u izvodenje radova na više vjerskih objekata u okruženju, bilo kao izvodaci bilo kao suizvodaci. Invest 2000 svakako moramo istaci, a nalazi se u centru Sanskog Mosta, u neposrednoj blizini sportske dvorane i srednoškolskog centra. Savremeni objekat je završen i prodan sa ukupno od 134 stana i 12 poslovnih prostora.

Osnovna karakteristika našeg poslovanja je prije svega pošten odnos sa kupcem, poštivanje dogovora, vrhunski kvalitet proizvoda i pravovremena i kvalitetna usluga, kao i poštivanje rokova. Saradnja s našom firmom podrazumjeva poslovanje sa dva pobjednika. Do sada imamo preko 800 zadovoljnih kupaca, a nemamo nezadovoljnih.