TIIM ide dalje...

Firma ''TIIM'' osvojila prvo mjesto na olimpijadi

 

Sanska gradevinska firma „TIIM“, ostvarila je vrijedan uspjeh. Na petoj jubilarnoj olimpijadi krovopokrivaca, koja je održana u hotelu Terme na Ilidži, u konkurenciji više od dvije stotine firmi, firma „TIIM“ osvojila je prvo mjesto. Internacionalna kompanija „Bramak“, jedan od najvecih proizvodaca pokrivki za krovove u svijetu, tradicionalno u Bosni i Hercegovini organizuje takmicenje firmi koje se izmedu ostalog bave izradom krovova. U ovom natjecanju sudjeluje veliki broj ovdašnjih preduzeca koja koriste proizvode „Bramaka“.

Izbor najboljeg i najfunkcionalnijeg krova ove godine se odvijao u veoma oštroj konkurenciji, a prilikom izbora vodilo se racuna o izgledu cijelog objekta, kvalitetu izvdbe krovišta, prilagodenosti krova cijelom objektu te o drugim kriterijumima. Gradevinska firma „TIIM“ na prošlogodišnjem takmicenju osvojila je drugo mjesto, a ove godine njihov proizvod proglašen je najboljim u cijeloj državi.

Direktor firme Teufik Kahrimanovic istice kako je ova nagrada još jedno priznanje za kvalitet i uspješnost u izvedbi gradevinskih konstrukcija za firmu „TIIM“ koja je vec duže od deset godina prisutna na tržištu Bosne i Hercegovine. Zanimljivo je da ce i naredne godine ova firma sudjelovati na pomenutoj olimpijadi krovopokrivaca, ovaj put s krovom koji se gradi na objektu u Prijedorskoj ulici.